Hvordan Man Navngiver En Pekinesisk Hund

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Navngiver En Pekinesisk Hund
Hvordan Man Navngiver En Pekinesisk Hund

Video: Hvordan Man Navngiver En Pekinesisk Hund

Video: Hvordan Man Navngiver En Pekinesisk Hund
Video: 5 NAME TAG EASTER EGGS/TRICKS IN MINECRAFT! (PC PE XBOX) 2024, April
Anonim

Undertiden kan valget af et kaldenavn til et kæledyr blive et problem for ejerne - de vil komme med et passende navn, men fantasien er helt tørret op. Og hvis store racer af hunde kan vælge et højt, skræmmende navn, der svarer til deres størrelse og udseende, så vælger de ofte små og søde kaldenavne for små skødhunde, som f.eks.

Hvordan man navngiver en pekinesisk hund
Hvordan man navngiver en pekinesisk hund

Instruktioner

Trin 1

I tilfælde hvor det er vanskeligt uafhængigt at komme med et kaldenavn til en hund, kan du huske navnene på firbenede helte fra nogle film eller tegnefilm.

Trin 2

For eksempel blev pekingese i den berømte russiske film "Moskva ikke tror på tårer" kaldet Chapa. Et sådant kaldenavn er velegnet til ethvert køn af dyret - i filmen blev en dreng kaldt Chapa, men dette kaldenavn kan også gives til en pekinesisk pige.

Trin 3

Fra enkle kaldenavne kan man huske navnet Avva - det var navnet på doktor Aibolit's hund fra filmen "Aibolit - 66".

Trin 4

Du kan også navngive din pekingese ved navn Balt go Bolto efter heltehunden. Denne hund reddede indbyggerne i Alaska fra epidemien. Sammen med andre hunde kørte han et hold med en vaccine til en by, men så døde alle hundene, og ejeren bandt vaccinen til Balt's krave, da han selv ikke var i stand til at gå længere. Balthus bragte vaccinen til byen og bragte derefter mennesker i en snestorm til sin herre, takket være hvilken ejeren blev reddet.

Trin 5

Du kan også navngive dit kæledyr Bim til ære for en anden trofast hund, helten i den velkendte film "White Bim Black Ear".

Trin 6

Kælenavnet på en anden loyal hund er også blevet berømt. En hund ved navn Fido i 14 år kom til stationen og ventede på sin herre, som allerede var død på det tidspunkt. De rejste endda et monument over denne hund på selve stationen, hvor han konstant kom.

Trin 7

Du kan huske mange flere kaldenavne på kendte hunde: såsom Filya, Totoshka, Kashtanka, Hooch, Cherry, Blot, Bimbo osv. Når du vælger et navn til en pekingese, skal du være opmærksom på dit kæledyrs vaner, og så bliver det lettere for dig at forstå, hvilket kaldenavn der er bedre at vælge.

Anbefalede: