Hvordan Man Navngiver En Hvalp Som

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Navngiver En Hvalp Som
Hvordan Man Navngiver En Hvalp Som

Video: Hvordan Man Navngiver En Hvalp Som

Video: Hvordan Man Navngiver En Hvalp Som
Video: Sådan giver du din nye hund den bedste start i hjemmet - del 1 2024, April
Anonim

Laika er en meget uafhængig, energisk, munter og fredelig hund. På jagt er hun ondskabsfuld og rasende, men hun er venlig og kærlig over for mennesker. Det er nødvendigt at tage højde for hendes karakter i det øjeblik, du beslutter, hvordan du skal navngive en husky hvalp.

Hvordan man navngiver en hvalp som
Hvordan man navngiver en hvalp som

Instruktioner

Trin 1

Hvis du tager en hvalp opnået som et resultat af avl, så er der et par regler at være opmærksom på. For eksempel det faktum, at han får et kaldenavn efter registrering (registrering af et kuld). For hele kuldet bestemmes et bogstav, som skal være begyndelsen på hundens navn. Også, hvis hvalpen er fra en kennel, skal dens navn være til stede i kaldenavnet.

For eksempel tog du et dyr i Green Meadows børnehave, og bogstavet "A" blev defineret under registreringen. Derfor skal en husky hvalp kaldes sådan: Green Meadows Alpha eller Green Meadows Ataman osv.

Trin 2

Hvis du tager en hund uden for kennelen, skal du først bestemme dens køn. Fejl forekommer ofte i et sådant spørgsmål. Og et kæledyr, der allerede er vant til sit navn, er svært at overbevise om, at det nu kaldes anderledes.

Trin 3

For en fredelig og munter husky er sådanne formidable navne som Demon eller Monster ikke egnede. Selvom hun er en fremragende jæger, er hun stadig meget venlig. Derfor skal kaldenavnet være passende.

Trin 4

Navnet på hvalpen skal være smukt, euphonious og på samme tid simpelt og kort.

Trin 5

Undgå at kalde hvalpen personens husky. Derudover bør kaldenavnet ikke ligne navnene på dine kære såvel som forskellige hold.

Trin 6

Giv din hund et navn baseret på hundens natur. Hvis du tager en hvalp til at opdrætte en rigtig jæger, vil følgende kaldenavne passe ham: Thunder, Ataman, Vityaz, Azart, Buyan, Brave osv. Hvis du har brug for en munter lurvet ven, kan du kalde ham Trofast, Ven, Krøllet osv.

Trin 7

Kælenavne indeholder ofte ikke nogen information, men de skal stadig være eufoniske. For eksempel kan du kalde en husky hvalp så smukke navne som Laima, Aya, Maya, Biya og lignende.

Trin 8

Du kan finde et godt kaldenavn ved hjælp af forskellige ordbøger. Giv for eksempel din hvalp navnet på en græsk mytisk karakter eller en eventyrromanhelt.

Anbefalede: