Hvad Kan Du Kalde En Tabby Kat

Indholdsfortegnelse:

Hvad Kan Du Kalde En Tabby Kat
Hvad Kan Du Kalde En Tabby Kat

Video: Hvad Kan Du Kalde En Tabby Kat

Video: Hvad Kan Du Kalde En Tabby Kat
Video: Tabby Kitten Playing-Silver Tabby Kittens 2024, April
Anonim

Vil du give dit kæledyr et majestætisk, humoristisk eller venligt kaldenavn? Vælg et navn til en tabbykat, der ikke kun er baseret på din egen excentricitet, men også på dyrets karakter, fysik og farveegenskaber.

Stribet kat
Stribet kat

Instruktioner

Trin 1

Det mest almindelige kaldenavn for en tabby kat er Matroskin. Omskriv Matroskin som Matraskin eller Telnyashkin - du får et pyntet og originalt kaldenavn. Kælenavne "a la efternavne" om emnet striping lyd på en velkendt måde og er især velegnede til kærlige katte, der sætter pris på deres ejere. Sådanne navne kan være: Polosatych, Poloskin, Pal-Polosych, Matrosych eller endda Tigridze.

Trin 2

Da havet og vesten er nogle af de mest almindelige foreninger med striber, så fantasere om disse temaer. Apt og forståelige kattenavne: Jung, kaptajn, pirat, liner, sømand, pik, ratt, sømand, rybak og vest. Kilvater, Storm, Calm, Wolf er ekstravagante og originale navne for de mest fremtrædende repræsentanter for deres race.

Trin 3

Kælenavne på dyr og henvisning til dem lyder søde og søde. Hvis din kat er kvikk og aktiv, kan du kalde ham Bumblebee, Drone eller Buzz. Kælenavne Beetle, Beetle, Snake, Snake er velegnet til en smidig kat med et moderat temperament og god disposition. Da striberne kan være meget forskellige - brede og smalle, slørede og lyse, kan du vælge et kaldenavn baseret på teksturen af dyrets pels. Zebra, Lynx, Lynx, Tiger, Tiger, Badger, Chipmunk, Raccoon er velegnet til katte med passende stribemønstre og et bestemt farveskema af uld.

Trin 4

Dem med sans for humor kan risikere at give katten kaldenavnet Wand, Stocking, Sock, Madras, Tie, Rail eller Boniface. En fed, doven og gluttonøs kat kan kaldes Vandmelon eller Garmelon. Skinny, langstrakt og smidig - Barriere, Courgette eller Courgetter.

Trin 5

Da tabby-katte er de klassiske favoritter hos børns forfattere og instruktører, hvorfor ikke kalde dem et godt genkendeligt navn som fra en gammel bog? Kælenavne Vaska, Boris, Murzik, Murka og Masha er søde og velkendte og oplever nu en anden bølge af popularitet.

Trin 6

Den stribede katfarve ligner undertiden en fængselsuniform - det er grunden til at kigge efter navnet på kæledyret i dette område. For en sjovkat og en bølle er kælenavne Bandit, Zek, Erfaren, Bully, Fraer eller Obormot egnede.

Trin 7

Det sker, at kattens striber spores så omhyggeligt, at det ser ud til, at dyret er klædt i en stilfuld dragt lavet af dyrt stof. Det fashionable billede af sådanne kæledyr kan understreges ved at kalde Dude, Dandy, Dandy, Dandy eller Dandy. Navnene på populære smukke stjerner, for eksempel James Bond, Brad, Cruz, Yudashkin, Zaitsev, Dior, Armani eller Ostap Bender, er også meget nyttige her.

Anbefalede: