Sådan Vælger Du Et Kaldenavn Til En Kat

Indholdsfortegnelse:

Sådan Vælger Du Et Kaldenavn Til En Kat
Sådan Vælger Du Et Kaldenavn Til En Kat

Video: Sådan Vælger Du Et Kaldenavn Til En Kat

Video: Sådan Vælger Du Et Kaldenavn Til En Kat
Video: GIVER NAVNET PÅ MUSEN! KAT BARN og KAT MURKA og MIN NYE KÆLEDYR! SJOV REAKTION YORK PEPSI! Mus kat 2024, April
Anonim

Valget af et navn til en kat er ikke mindre vigtigt end valget af et navn til en person. I familier blusser undertiden heftige argumenter op om dette. Det er nødvendigt at vælge et kaldenavn til en aristokratkat under hensyntagen til mange faktorer.

Sådan vælger du et kaldenavn til en kat
Sådan vælger du et kaldenavn til en kat

Instruktioner

Trin 1

Du bør ikke lade dig rive med for frodige navne til kæledyr - du kan selv blive træt, udtale kaldenavnet og kalde katten mange gange om dagen. Katte husker deres navn hurtigere, hvis det indeholder lyden "s" eller hvæsende. Kælenavnet skal vælges i et kort ord, et par stavelser, der er lange nok. Dette gælder endda for de katte, der vil deltage i udstillinger.

Trin 2

Du vil modtage en kat med en storslået stamtavle, som er planlagt til at blive udstillet, med et færdigt navn, der afhænger af serienummeret på hans mors kuld. Navnet kan også afhænge af navnet på det katteri, som killingen blev født i. Men du kan nemt forkorte hans kaldenavn og gøre Beatrissa-Lionella de Vendington-Nagel bare Basia.

Trin 3

Vælg et navn, der bærer en slags semantisk belastning - afspejler dyrets eksterne funktioner, opførsel eller karaktertræk. En elsker af søvn og nyd puderne, du kan give kaldenavnet Sonya, den der skynder sig at bide på alle bevægelige genstande - Kusya, purr-cat kan helt blive Murzik, og den bløde snehvide smukke - Sne eller Fluff.

Trin 4

Vælg et kaldenavn til din kat afhængigt af dens farve. En sort kat kan have et strengt navn: Blackie, Mister, Marquis, Frank, en rød kat kan meget vel være en traditionel ingefær og en anglisiseret fersken.

Trin 5

For katte og katte, der har en "nationalitet", kan du vælge et kaldenavn i overensstemmelse med det. De engelske navne opfattes organisk - Thomas, Michael, Betsy, Louise eller Paulie, som gives til "briterne". De kan ganske tilpasses på russisk til mindre. Det samme gælder for "perserne" - noget som Leila, Ali, Murza vil gøre.

Trin 6

Ejere af eksotiske racer bliver nødt til at anstrenge deres fantasi. Sfinkser fortjener også mere prætentiøse kælenavne, for det vil navne fra egyptiske guders pantheon gøre: Osiris, Astarte, Isis, Amon. Navngiv den "siameser" eller den thailandske kat - Aisha eller Musti med en orientalsk bias.

Anbefalede: