Sådan Finder Du Et Kaldenavn Til York

Indholdsfortegnelse:

Sådan Finder Du Et Kaldenavn Til York
Sådan Finder Du Et Kaldenavn Til York

Video: Sådan Finder Du Et Kaldenavn Til York

Video: Sådan Finder Du Et Kaldenavn Til York
Video: GIVER NAVNET PÅ MUSEN! KAT BARN og KAT MURKA og MIN NYE KÆLEDYR! SJOV REAKTION YORK PEPSI! Mus kat 2024, April
Anonim

Folk køber Yorkshire Terrier mere på mode end alene. Men efter et stykke tid optager denne lille hund alle dine tanker. Hunde elsker altid deres herre meget, er uendeligt loyale over for ham, og en person reagerer normalt på hunden på samme måde. Og ønsket af hver ejer om at give hunden et smukt og klangfuldt navn er ret forståeligt. Men nogle gange er det ikke så let at gøre.

obaki elsker altid deres mester meget
obaki elsker altid deres mester meget

Instruktioner

Trin 1

Du kan give dit kæledyr et kaldenavn baseret på de regler, der er fastlagt af Den Russiske Kennel Føderation (RKF). Disse regler siger, at en hvalp med stamtavle skal have et kaldenavn, der bekræfter dens oprindelse. Derfor føjes kennelnavnet til hvalpens navn, som er involveret i avl og salg af sådanne hvalpe. Således har hvalpen ikke kun et fornavn, men også et efternavn. Hundens efternavn skal ikke være længere end femten bogstaver.

hvordan man vælger et kaldenavn til en hund
hvordan man vælger et kaldenavn til en hund

Trin 2

Opdrættere holder en streng fortegnelse over alle hvalpe, der er født i deres kennel, herunder kuld. Bogstaver i alfabetet bruges til at betegne kuld. Alle hundenavne såvel som kuld skal være registreret i RKF. De tildeles et bestemt bogstav i alfabetet, hvis gentagelse først er mulig efter 15 år. Som et resultat skal dit kæledyrs kaldenavn begynde med det bogstav, der er angivet i registreringsbogen. Hvis du købte en Yorkshire terrier hvalp i en klub, har han ikke et efternavn. Du får en metrik og tilbydes at vælge et kaldenavn til hvalpen med det bogstav, der er angivet i registreringsbogen.

hvad man skal vælge et kaldenavn til en hvalp
hvad man skal vælge et kaldenavn til en hvalp

Trin 3

Det menes, at en hund kan vælge et navn til sig selv. Giv din hvalp et par kælenavne, og kontroller derefter, hvordan han reagerer på dem. Der er en anden mulighed. Se nærmere på, hvem din hvalp ser ud, og på baggrund af dette give ham et kaldenavn.

navn til York Girl
navn til York Girl

Trin 4

Du skal ikke give hvalpe kælenavne, der er svære at udtale og består af flere ord. Kælenavne til piger skal være blide og melodiske og for drenge snoede og legende. Du må heller ikke kalde hvalpe med navnene på mennesker. Forestil dig, at din kæreste hedder det samme som din hvalp. En meget grim situation kan vise sig. Det er godt, hvis din ven har sans for humor, og hvis ikke. Under alle omstændigheder er valget dit.

Anbefalede: