Burmesisk Europæisk Kat: Artens Træk

Burmesisk Europæisk Kat: Artens Træk
Burmesisk Europæisk Kat: Artens Træk

Video: Burmesisk Europæisk Kat: Artens Træk

Video: Burmesisk Europæisk Kat: Artens Træk
Video: Min kat kan tale 2024, April
Anonim

Blandt alle kæledyr kan katte betragtes som de mest almindelige. Dette er ikke tilfældigt, fordi disse dyr giver kærlighed og varme. Katte kan være utroligt smukke og yndefulde. Der er flere racer af huskatte. Den europæiske burmesiske art er en af de sjældneste og mest fantastiske.

Burmesisk europæisk kat: artens træk
Burmesisk europæisk kat: artens træk

En virkelig kongelig person, der ikke bryr sig om kvarteret med andre katte og børns sjov. Hun kan også legende vinde over et barn samt se vredt i gerningsmandens øjne, selvom disse kattes øjne er et karakteristisk tegn.

Men ikke kun øjnene kan kaldes kendetegnende for den europæiske burmesiske kat. Hovedfunktionen betragtes som et silkeagtigt dæksel, der svarer til berøringen af den mest sarte silkeklud. Den korte pels af denne race adskiller den fra mange andre også på grund af dens tætte pels.

Bliv, kropsholdning og bæring er alle indikatorer for kongelig oprindelse, som på trods af tusinder af års eksistens af racen har været uændret og glæder folk den dag i dag.

Blandt andet kan en subtil forbindelse mellem en kat og en person tilskynde til og indikere helbredsproblemer. Burmesere kan helbrede en person, hvis hun accepterer ham og betragter ham som sin egen, et sådant tegn viser dyrets kærlighed og hans subtile instinkt.

Det har længe været antaget, at en kat går af sig selv, men dette kan ikke siges om denne race. Denne funktion - for at få kontakt - gør den kongelige race endnu mere attraktiv.

Anbefalede: