Hvordan Man Vælger En Kattebærer

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Vælger En Kattebærer
Hvordan Man Vælger En Kattebærer

Video: Hvordan Man Vælger En Kattebærer

Video: Hvordan Man Vælger En Kattebærer
Video: 🖤 Vil du være tatovør - Hør fra vores dygtige tattoo artister hvordan 🖤 2024, April
Anonim

Katteejere står før eller senere over for problemet med at transportere dyret. Uanset om det er til dachaen, en udstilling eller en veterinærklinik, skal du bære den. Det er meget uønsket at transportere en kat i en almindelig indkøbspose. En kat i en sådan taske vil være ubehagelig, ubehagelig; hun vil opleve mere stress end i en speciel og let at bære transportør.

Hvordan man vælger en kattebærer
Hvordan man vælger en kattebærer

Instruktioner

Trin 1

En kattebærer skal være rummelig, især når den bruges over lange afstande. Madskålen og drikkeren skal passe frit der. Bunden af enhver bærer skal være stiv. Dette får katten til at føle sig meget mere selvsikker.

Trin 2

Kattebæreren skal "trække vejret". Dette betyder, at det skal have vinduer til passage af luftstrømme. Disse synsvinduer fungerer også som et observationspunkt for dyret, fordi katte er meget nysgerrige. En god holder skal have kvalitetslåse, stærke stropper og fastgørelseselementer. Den svage lynlås på bæreren åbnes let af en smart kat, og de spinkle stropper kan skade dyret, hvis bæreren rives af ejerens skulder.

Trin 3

Materialer til katteholdere skal være af høj kvalitet uden fremmed lugt. Ofte er der tre typer kattebærere - klud, plast og kurv. Tøjbærere er lette i vægt, små i størrelse. De foldes let sammen til opbevaring og er praktiske for ejere. I en tøjbærer vil katten være behagelig og praktisk at gå til lægen eller til udstillingen. I sådanne modeller kan du også tage en kort gåtur i parken med dit kæledyr. Tøjbærere er ikke beregnet til lange gåture, hvor katten ikke er i stand til at bevæge sig aktivt og bliver træt. Derudover bliver sådanne modeller våde i regnen, eller hvis katten har en "forlegenhed".

Trin 4

Plastbærere er praktiske til langdistancerejser. De er rummelige, store i størrelse med masksider, gennem hvilke katten kan se, hvad der sker omkring. I sådanne transportører kan du installere en madskål, en drinker eller endda en bakke. Plastmodeller er lette at rengøre og desinficere, hvis det er nødvendigt. Men de er ret tunge at gå. Plastbærere har ikke skulderstropper som stof, så de er ekstremt ubelejlige at bære. Når du køber en plastikholder til katte, skal du vælge modeller med metaldøre. De er mere pålidelige end plastik.

Trin 5

For nylig har flettede modeller dukket op i dyrebutikker. Sådanne kurvebærere er miljøvenlige lavet af naturlige materialer. De har en stiv ramme, ligesom plastik, og er frit ventileret. Efter vægt er fletningerne lette, men du kan vælge hvilken som helst efter størrelsen. Men sådanne naturlige bærere absorberer stærkt fremmede lugte, og det er ofte uønsket at vaske dem. Fletbærernes materiale forringes fra fugt, der vises skimmel på det, træet bliver sort. En kurvbærer redder heller ikke dit kæledyr fra vind, sne og regn.

Anbefalede: