Den Rigtige Diæt Til En Dekorativ Kanin

Indholdsfortegnelse:

Den Rigtige Diæt Til En Dekorativ Kanin
Den Rigtige Diæt Til En Dekorativ Kanin

Video: Den Rigtige Diæt Til En Dekorativ Kanin

Video: Den Rigtige Diæt Til En Dekorativ Kanin
Video: Two Point Hospital Off the Grid Review - DLC Test (Deutsch-German, many subtitles) 2024, April
Anonim

Den dekorative kanin er et meget blidt dyr, der ud over konstant pleje også har brug for en særlig afbalanceret ernæring.

Den rigtige diæt til en dekorativ kanin
Den rigtige diæt til en dekorativ kanin

For at en kanin kan vokse sund og smuk, har den brug for ordentlig ernæring. Kosten er bygget på princippet om en madpyramide.

Ernæringsmæssigt grundlag

Græs og hø skal udgøre 80% af din kanins kost. Om sommeren anbefales det at give op til 10 forskellige typer urter - mælkebøtte, plantain, spiret hvede og havre, hvedegræs osv. Ved at spise hø kan kaninen slibe tænderne.

Grøntsager og greener

En kanins diæt skal indeholde mindst 5 typer grøntsager og grønne hver dag. Grønne er acceptable - roetoppe, gulerødder, persille, koriander, mynte, arugula osv. Grøntsager til kaninen - forskellige typer kål, gulerødder, courgette, i den varme årstid - agurk, peberfrugt, tomater, rødbeder, selleri. Grøntsager bør begrænses til små portioner i modsætning til hø og græs.

Frugt og bær

Det er ikke en basisføde, men et nyttigt supplement til dit kæledyrs kost. Kaninen har tilladelse til et stort antal frugter og bær - æble, pære, abrikos, ananas, vandmelon, banan, druer, melon, kiwi, kirsebærfersken, jordbær, stikkelsbær, hindbær, solbær og blåbær.

Grene af træer og buske

Kan gives sjældent, da de indeholder en stor mængde tanniner. Du kan give kaningrene af kvæde, birk, æble, kirsebær, blomme, lilla osv.

Foder

Eksperter anbefaler at give en kaninkornfri mad ikke mere end 1 spiseskefuld om dagen om vinteren. Om sommeren med korrekt ernæring er der ikke noget akut behov for mad.

Anbefalede: