Sådan Laver Du En DIY Kattekuldkasse

Sådan Laver Du En DIY Kattekuldkasse
Sådan Laver Du En DIY Kattekuldkasse

Video: Sådan Laver Du En DIY Kattekuldkasse

Video: Sådan Laver Du En DIY Kattekuldkasse
Video: DIY slim uden lim og kontaklinsevæske 2024, Kan
Anonim

Katte er renere end hunde og sjældent lort hvor som helst. Hvis du tager en kat ind i huset, skal du dog sørge for tilstedeværelsen af et kattekuld på forhånd. Hvis du ikke vil bruge penge, skal du lave en bakke selv.

koshachij-lotok-svoimi-rukami
koshachij-lotok-svoimi-rukami

Du får brug for:

- plastpalle eller hård pap;

- selvklæbende film eller et stykke viskestykke

- myggenet.

Den nemmeste måde at lave et toilet på er en plastpalle. Tag et netmateriale (myggenet osv.), Skær et rektangel, så det passer til den indvendige størrelse på pallen, tape kanterne med tape eller selvklæbende tape, så der ikke er nogen kvæstelser, når du skifter toiletter. Hæld et 1-2 cm lag sand eller savsmuld i gryden, dæk med et hjemmelavet net, og bakken er klar.

I stedet for et metalnet kan du lave et gitter af pap: skær et passende rektangel ud, dæk det helt med folie og lav huller med en syl. Afstanden mellem hullerne bør ikke være mere end 1 cm.

Nettet er nødvendigt, så dyret ikke fugter sine poter, når det urinerer. Solid ekskrementer er lettere at rydde op fra nettet, end det er at dræne toilettet ned med klumper af sand. Ryst bare masken af over toilettet og skyl.

Toilettet kan også være lavet af pap - klip en kasse, så den passer, forstærk den med folie eller olieklud. Ikke tilfreds med en simpel bakke? Dekorer toilettet med et kattehoved og bogstaverklistermærker.

79363f063d6a
79363f063d6a

Når du skærer bakken ud af papæsken, skal du gøre den ene side lidt større end resten. Skær noget som et kattehoved (halv cirkel og ører) fra den resterende pap og lim det på den aflange side. Dæk bakken med folie eller viskestykke, sæt bogstaver i form af navnet på en kat eller kat på hovedelementet.

Anbefalede: