Sådan Navngives En Ugle

Indholdsfortegnelse:

Sådan Navngives En Ugle
Sådan Navngives En Ugle

Video: Sådan Navngives En Ugle

Video: Sådan Navngives En Ugle
Video: Krageugle 2024, Marts
Anonim

I dag foretrækker elskere af eksotiske dyr ikke kun sjældne racer af hunde og katte, men føder også stille krokodiller, junglekatte og rovfugle, for eksempel ugler, i en bylejlighed. Når det er sagt, er det vigtigt at vælge et passende navn til fuglen.

Sådan navngives en ugle
Sådan navngives en ugle

Instruktioner

Trin 1

Gå hen til spørgsmålet om at navngive en ugle kreativt - en stor liste over alle slags navne, der er stødt på i forskellige værker, bøger og film, åbnes foran dig. Den mest populære er selvfølgelig Buckle, som i Harry Potter. Så er der ganske enkle navne som Glafira, Ariadne, Julia, Patrick og Hamlet. Hvis du husker, var efternavnet på listen en ugle i "Fange i Kaukasus."

Hvordan ugler hører
Hvordan ugler hører

Trin 2

Prøv en anden mulighed - at kombinere to navne. For eksempel kan du døbe dit kæledyr med et så klangligt navn som Bulet, hvilket betyder "kugle", en kombination af kælenavne Buyan og Vallet. Dette princip vil være meget relevant, hvis du har købt en ugle, der allerede har et navn, men ønsker at døbe det på din egen måde - det er meget passende at kombinere to kælenavne her.

hvordan man starter en dagbog på internettet
hvordan man starter en dagbog på internettet

Trin 3

Brug princippet om at navngive dit kæledyr baseret på dets personlighed eller sociale adfærd. For eksempel kan en rolig og tavs ugle, der sjældent er tilbøjelig til at kommunikere, fremover kaldes Buka. Navnet Solomon er meget velegnet til en yndefuld fugl, der kræver særlig opmærksomhed. En ugle, der konstant stræber efter at sidde på din skulder, kan kaldes Kesha og en blød ugle med stort fjerdragt - enkelt og let - Fluff.

hvad er forskellen mellem en ugle og en ugle
hvad er forskellen mellem en ugle og en ugle

Trin 4

Brug diminutiver og derivater fra selve fuglens navn, for eksempel Filya eller Savva. Almindelige dyrenavne rangeres normalt efter korte navne som Hub eller Dodger. De kan udtages hurtigt, og det vil være let for dig at ringe til fuglen, hvis du beslutter at lede efter den eller tale med den. Når alt kommer til alt er alt genialt simpelt.

hvor bor uglen
hvor bor uglen

Trin 5

Hvis du stadig ikke har tænkt på et passende navn til dit kæledyr, skal du bruge kaldenavnekataloget. I den kan du forresten kontrollere, hvad dette eller det andet navn betyder, og hvor meget det svarer til dit dyr.

Anbefalede: