Hvad Karper Spiser

Indholdsfortegnelse:

Hvad Karper Spiser
Hvad Karper Spiser

Video: Hvad Karper Spiser

Video: Hvad Karper Spiser
Video: HVAD JEG SPISER PÅ 5 DAGE 2024, April
Anonim

Karpe betragtes som en af de mest uhøjtidelige fisk. Han kan finde mad i næsten ethvert vandområde og under alle vejrforhold. Karpe, der lever i damme, er mere hårdfør. Disse fisk opdrætter godt i kunstigt oprettede reservoirer. Det er ikke svært at fodre karper, det vigtigste er at være opmærksom på dens naturlige diæt og vælge lignende typer mad.

Karpe
Karpe

Instruktioner

Trin 1

Karper bruger det meste af dagen på at lede efter mad. Fisk finder mad på overfladen af vandet eller i bunden af reservoiret, hvor de bor. Karpe kan sikkert kaldes en altædende vandbeboer. Han spiser både plante- og dyrefoder.

Trin 2

Unge skud af siv betragtes som den mest foretrukne mad til karper. Fisk er glade for at fejre på ikke kun grønne skud, men også suge på plak, der dannes på blade og stammer i vandet.

Trin 3

Karper spiser næsten alle typer insekter og bløddyr - snegle, guldsmede, biller, sommerfugle, orme, larver, små krebs og rejer. I en periode med madmangel kan disse repræsentanter for den akvatiske verden også spise deres kolleger, som er ringere end dem i størrelse.

Trin 4

Karper er især gluttonøse i slutningen af foråret og forsommeren. I disse perioder har fisk brug for den maksimale mængde mad. Karper kan ikke kun spise alle typer vandplanter, men også æg fra andre fisk samt haletudser.

Trin 5

Karpers altædende er også bekræftet af det faktum, at disse fisk smager på alle de spiselige komponenter, der ved et uheld falder i vandet. Denne kategori af foder inkluderer for eksempel korn, korn, bageriprodukter, kød samt enhver mad, som en person producerer.

Trin 6

Fra dyrefoder er de mest foretrukne delikatesser til karper tandfri og smeltet krebs. Tandløs kaldes ofte perlebyg - en toskallet bløddyr, der hovedsagelig lever i silt og blandt vandplanter. Smeltende krebs er små krebsdyr, der smelter. Sådanne krebs er forsvarsløse, og det er ikke svært for karper at bruge dem som mad.

Trin 7

Det er værd at bemærke, at karper ofte skifter til en begrænset diæt. For eksempel, hvis et reservoir, hvor fisk lever, ligger i nærheden af landbrugsjord, kan karper ignorere enhver mad undtagen Colorado biller, korn og afgrøder, der ved et uheld kommer i vandet og gødning.

Trin 8

Karpens konstante appetit skyldes den særegne struktur i kroppen. Faktum er, at disse fisk tilhører varianterne af mavefri vandlevende indbyggere. Derfor er karper næsten aldrig fuld. Disse fisk finder mad efter lugt ved hjælp af små antenner på læberne.

Trin 9

Oftest går karper ud på jagt efter mad om natten. Den eneste hindring for denne aktivitet i løbet af dagen for dem kan dog kun være varmt vejr og høje vandtemperaturer. I sådanne øjeblikke foretrækker fisk at trække sig tilbage i bunden eller i krat af vandplanter.

Anbefalede: