Interessante Fakta Om Fisk

Interessante Fakta Om Fisk
Interessante Fakta Om Fisk
Anonim

Der er et stort antal fiskearter på jorden. I Rusland er vi vant til vores fiskearter, som ikke adskiller sig med hensyn til særlige færdigheder og evner. Men overalt i verden er der sådanne fantastiske fisk, hvis evner simpelthen er fantastiske.

Interessante fakta om fisk
Interessante fakta om fisk

Den hurtigste fisk

Få mennesker ved, at der er en fisk, der kan konkurrere med bevægelseshastigheden, selv med geparden selv. Selv vand er ikke en hindring for hende. Indo-Pacific sejlskibet er i stand til hastigheder på omkring 109 kilometer i timen. I USA blev der udført specielle undersøgelser, ifølge hvilke denne fisk svømmede 91 meter på kun 3 sekunder.

image
image

Opvarmning af hjerne og øjne

Fisk er koldblodede dyr, men sværdfisk har specielle organer, der varmer deres øjne og hjerne op. Temperaturen på øjnene på denne fisk kan nå 30 grader, hvilket er dobbelt så stort som det omgivende vand. Opvarmede øjne forbedrer visionen for denne fisk betydeligt, og jagt på små fisk bliver mere effektiv.

image
image

Hvidfisk

Der er kun en fisk i verden, hvis blod er gennemsigtigt. Navnet på denne fisk er geddehvid. Denne fisk kan trække vejret gennem huden og har ændret sit stofskifte fuldstændigt.

image
image

Søhest

Ud over at være den eneste fisk, der kan gå oprejst, har den også en fantastisk evne. Mandlige søheste kan blive gravide og få afkom.

image
image

Den kejserlige engel føder omkring fem kvinder. Det mest interessante er, at hvis hanen dør af en eller anden grund, så tager en af hunnerne sin plads og skifter køn.

Anbefalede: