Hvordan Man Navngiver En Persisk Kat

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Navngiver En Persisk Kat
Hvordan Man Navngiver En Persisk Kat

Video: Hvordan Man Navngiver En Persisk Kat

Video: Hvordan Man Navngiver En Persisk Kat
Video: Cat Grooming 101 2024, April
Anonim

Når de vælger et navn til et nyfødt barn, ser forældrene på dets betydning og egenskaber, fordi navnet i høj grad bestemmer en persons opførsel og karakter. Kæledyrsnavne påvirker også deres ejere. Vaska katten vil opføre sig helt anderledes end katten Marquis.

Hvordan man navngiver en persisk kat
Hvordan man navngiver en persisk kat

For ikke så længe siden var der ingen problemer med at vælge et kaldenavn til en kat. Kattene var Muska og Murki, og kattene var Vaska og Barsik. I dag bliver usædvanlige navne mere og mere populære, som nogle gange er vanskelige at udtale, endsige huske.

hvordan man vænner en kat til dit kaldenavn
hvordan man vænner en kat til dit kaldenavn

Hvad der bestemmer navnet på katten

En stamtavle fra katteriet har en stamtavle, så hendes navn består oftest af flere ord. Ejeren har ikke ret til at ændre det i dokumenterne, men ingen forbyder at kalde katten med det forkortede navn på huset. For eksempel er det let for Françoise at omdøbe katten til ICQ.

hvordan man vælger et navn til en kat
hvordan man vælger et navn til en kat

Navnet er også påvirket af kattens bopæl. Hvis dette er en dacha uden for byen, kan navnet være enklere. For eksempel Nyusha, Timosha, Yasha. For byboere kan du vælge et mere eksotisk kaldenavn: Oscar, Richard eller Chloe.

hvide kat navne
hvide kat navne

Hvordan man navngiver en persisk kat

Det er ønskeligt, at kattens navn indeholder hvæsende konsonanter: s, h, w. Du skal ikke vælge et langt navn, et par stavelser er nok. Dette vil gøre det lettere for dig at udtale det, og det vil være lettere for katten at forstå, at det er hendes navn. En god mulighed er Cupcake, Coconut, Roxy.

Persiske katte har en smuk pels, der kan spilles op i hendes navn. For eksempel kalde katten Fluff, osmannisk og katten - Bun. Afhængig af pelsens farve kan katten kaldes Snowball eller Peach, Marshmallow eller Garfield. En mere ekstravagant mulighed for en ingefærkat er Græskar, for en sort eller røgfyldt - Lucifer eller Woland.

Hver killing i barndommen har sine egne vaner, baseret på dette kan en kat kaldes en vred, doven eller Sonya.

For en perser ville et respektabelt navn være passende, for eksempel Bucks, William eller Lexus. Ofte kalder folk kæledyr med menneskelige navne. Til persiske katte er Melissa, Aphelia, Grace, Justin, Leva egnede.

Søde kælenavne til en persisk kat: Alice, Angel, Bunny, Zolotinka, Toffee. For en kat: Masik, Pusik, Tail. Glamourøse kælenavne: Gucci, Archibald, Isa, Cleopatra, Anfisa, Ice Cream, Jacqueline, Jaguar, Bagheera.

Takket være ejernes uimodståelige fantasi dukkede Chups, Whisky, Keks, Dill, Zipper, Snickers, Tyapa op. Endelig sjove kaldenavne, der får gæsterne til at smile: Burbuzyaka, Gluck, Zhivchik, Impresario, Yoghurt, Optimus Prime, Donut, Tsatsa.

Når du vælger et navn til en killing, kan du skiftevis udtale forskellige muligheder og observere dyrets reaktion. Hvis katten reagerer positivt på et navn, betyder det, at hun kunne lide navnet.

Anbefalede: