Hvordan Man Bygger Et Hus Til En Kat

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Bygger Et Hus Til En Kat
Hvordan Man Bygger Et Hus Til En Kat

Video: Hvordan Man Bygger Et Hus Til En Kat

Video: Hvordan Man Bygger Et Hus Til En Kat
Video: FÅR MIN SØSTER TIL AT GRÆDE *Not clickbait!* 2024, April
Anonim

Du kan købe et kattehus i butikken, men du kan selv lave det. For at gøre det behageligt, ligesom katten og distrahere den fra vanen med at skærpe klørne på møbler, skal følgende elementer være til stede i den: en mink, hylder og en ridsestol, som ofte er lavet i form af en søjle. Derefter kan dyret klatre op på røret til hylden over. Hylden skal installeres i en højde, da katte er meget glad for at undersøge deres territorium ovenfra.

Hvordan man bygger et hus til en kat
Hvordan man bygger et hus til en kat

Er det nødvendigt

  • - Ark af krydsfiner 1 cm tyk.
  • - Hjørner, skruer, bolte.
  • - Kloakrør.
  • - Tykt reb til vikling af røret (0,6-10 mm) lavet af naturlige fibre.
  • - Lugtfri lim.
  • - Stof, tæppe eller polstring.
  • - Stof, skumgummi.

Instruktioner

Trin 1

At lave et hus til en kat selv vil under alle omstændigheder koste dig meget mindre end at købe det. Derfor sparer du måske ikke specielt i strukturens størrelse - jo højere det resulterende hus er, jo mere positivt vil katten sætte pris på det. Du vælger selv de optimale dimensioner, men det tilrådes at gøre højden højere end 1 m. Glem ikke strukturens stabilitet.

gør katten til et hus
gør katten til et hus

Trin 2

Du kan selv komme med husets layout, eller du kan spionere i specialbutikker til dyr: der er et stort udvalg af huse af alle slags. Det generelle design er som følger: I bunden er en minkboks, hvorfra et ridserør strækker sig opad, øverst er der en hylde til hvile. Til polstring er det bedst at bruge et tæppe, der er naturligt og ikke for hårdt, så katten ikke beskadiger klørne. Når du tænker over huset, skal du gøre det stabilt eller straks beslutte, hvordan det skal fastgøres på gulvet. Kattens hus skal have en bund.

hvordan man laver et hus til en kat og en hund
hvordan man laver et hus til en kat og en hund

Trin 3

For at skabe et hus til din kat skal du først skære væggene og gulvet ud af krydsfiner samt et mønster til hylden. Vælg husets størrelse, så dit kæledyr er behageligt der, normalt passer dimensionerne 60x60x40 til enhver kat. Fastgør kassen med selvskærende skruer eller skruer, fastgør først alle sider til bagvæggen, og til sidst monter eventuelt den forreste del. Foretag alle fastgørelser, så de er usynlige.

hvordan man selv laver et hus til en kat
hvordan man selv laver et hus til en kat

Trin 4

Til en hylde er det praktisk at tage et ark på ca. 50 x 50 cm. Stick et ark skumgummi på det og dækk alt med en klud ovenpå. Dæk også indersiden af huset med en klud, men brug ikke hæftemaskine eller negle, ellers risikerer dit dyr at bryde klørne eller ved et uheld at fange dem. Lim er den bedste måde at fastgøre stof på indersiden af dit hus på.

Hvordan man laver et hus til en omstrejfende kat
Hvordan man laver et hus til en omstrejfende kat

Trin 5

Rørinstallation. Fastgør 4 beslag til begge ender af røret. Tilslut det derefter først til husets bund, og fastgør derefter den øverste hylde. Ved afslutningen af operationen vikles rebet rundt om røret og fastgør enderne. Røret er pakket i to lag. Den første er fastgjort med meget lim. Når laget tørrer, limes det med dobbeltsidet tape, og derefter påføres et andet lag.

Anbefalede: