Hvordan Man Navngiver En Drengs Marsvin

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Navngiver En Drengs Marsvin
Hvordan Man Navngiver En Drengs Marsvin

Video: Hvordan Man Navngiver En Drengs Marsvin

Video: Hvordan Man Navngiver En Drengs Marsvin
Video: Marsvin 2024, April
Anonim

De er et af de mest populære og sødeste kæledyr - marsvin. En gang blev de kaldt oversøiske, da de blev importeret til landet fra udlandet, fordi forfædrene til marsvin er fra Peru. Hvis du beslutter dig for at have dette fluffy, uhøjtidelige dyr derhjemme, skal du tænke på et navn på det på forhånd: grise lever i cirka 7-8 år, og i løbet af denne tid bliver de rigtige familiemedlemmer. Hvordan vælger jeg et navn til et marsvin, for eksempel en dreng, en mand?

Hvordan man navngiver en drengs marsvin
Hvordan man navngiver en drengs marsvin

Instruktioner

Trin 1

Du kan drage fordel af mange opdrætters erfaring og bare kalde grisen et af deres populære navne: Stepa, Ryzhik, Piggy eller Fluff. Navnene er selvfølgelig gode, men de er for almindelige. Det vil være meget bedre, hvis du viser din fantasi og henter et sjældent og originalt kaldenavn til dit kæledyr.

Trin 2

For eksempel kan du huske dyrets "oversøiske rødder" og kalde grisen Kui - det er under dette navn, at det først blev nævnt i værker fra europæiske forskere. Kusma blev også kendt som mæslinger (et ord muligvis af antillean oprindelse).

Trin 3

Adjektivet "marine" i navnet på dyret antyder et marine navn for det. Pirat, kaptajn, bådsmand, pik - det er ikke alle sådanne navne, som du kan tænke på for et kæledyr.

Trin 4

Derudover kan dyret navngives i henhold til funktionerne i dets udseende og karakter. For eksempel, hvis hannen har en mørk farve, så er navnet Moor eller Othello ret passende for ham. En rødhåret kan kaldes orange, fregne osv. Hvis dyret er ret fyldigt, hvorfor så ikke give det navnet Sandwich eller kotelet? Et aktivt og livligt kæledyr kan kaldes Zhivchik eller Sprinter, rugende og roligt - en filosof, Nietzsche eller Kant.

Trin 5

Navnet på et marsvin kan findes i bøger, computerspil, film - det er muligt, at dit kæledyr ligner en af heltene, eller at du bare kan lide denne eller den anden karakter. Så du kan få Harry, Porthos, Watson og så videre.

Trin 6

Hvis du har en hobby eller et yndlingsyrke, skal du huske et klingende ord fra dette område. Du kan ringe til en gris, for eksempel Bow eller Kettlebell. Det lyder godt, og det er usandsynligt, at du kan se et sådant navn på nogen anden.

Trin 7

En anden god mulighed er at overlade valget af et navn til en dreng marsvin til et barn. Sandt nok er det meget muligt, at du senere af hensyn til børns fantasi bliver nødt til at kalde dyret Dragon, Prince eller endda Tyrannosaurus.

Anbefalede: