Sådan Tæmmes En Dzungarian Hamster

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tæmmes En Dzungarian Hamster
Sådan Tæmmes En Dzungarian Hamster

Video: Sådan Tæmmes En Dzungarian Hamster

Video: Sådan Tæmmes En Dzungarian Hamster
Video: 10 ting om: Hamstere [Trendniq 2nd reupload] 2024, April
Anonim

Du så ham i butikken og blev straks forelsket. Faktisk kan et sådant mirakel som en lille Dzungarian hamster ikke efterlade gnaverelskere ligeglade. Du bragte buret hjem med den nye indbygger, begyndte at uselvisk passe på ham, men babyen vil absolut ikke kontakte dig: hjerteskærende knirker, gemmer sig i huset og viser tegn på alvorlig angst. Så hvordan tæmmer du ham?

Sådan tæmmes en Dzungarian hamster
Sådan tæmmes en Dzungarian hamster

Er det nødvendigt

  • - nødder,
  • - kandiserede frugter.

Instruktioner

Trin 1

Giv først dit kæledyr lidt fortrolighed på det nye sted. Når alt kommer til alt er det stressende for ethvert dyr, der flytter til en anden lejlighed. Hvad angår de små hamstere, har de allerede en meget rastløs disposition. Du bør ikke igen skade ham med dine kærtegn, før han endelig bliver vant til sit nye hjem. Vær tålmodig.

Trin 2

Når din hamster er behagelig og roligere, kan du begynde at opbygge kontakt. Nogle prøver er yderst omgængelige og vil uden nogen hjælp udefra begynde at hoppe i din håndflade og undersøge dine skuldre og hoved. Der er dem, der har brug for tid til at vænne sig til en person, der er intet du kan gøre ved det. Du kan starte med at tilbyde din hamster en godbid, såsom en nødd eller et stykke kandiseret frugt. Lad dyret tage godbidder lige fra din hånd. Hvis den genert person stadig nægter dette fristende tilbud, skal du lade madvaren være i buret og flytte væk - du behøver ikke at tvinge mad.

Trin 3

Den prægede hamster skal gradvis tæmmes til hænderne. Men du skal ikke gribe ham med det samme, lad barnet først vænne sig til tanken om, at dine hænder vil være et sted i nærheden og ikke skade ham. Placer din håndflade tæt på hamsteren og lad ham undersøge den. Han skulle vænne sig til den ukendte lugt, snuse dig og måske endda prøve det gennem munden. Vær ikke foruroliget og udfør under ingen omstændigheder pludselige bevægelser. Efter nogen tid med sådanne "besøg" i buret vil hamsteren helt sikkert lade sig tage i sine arme.

Anbefalede: