Hvordan Man Genkender Racen Af en Hamster

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Genkender Racen Af en Hamster
Hvordan Man Genkender Racen Af en Hamster

Video: Hvordan Man Genkender Racen Af en Hamster

Video: Hvordan Man Genkender Racen Af en Hamster
Video: Hvordan temmer man en hamster? 2024, Kan
Anonim

At købe en hamster er vidunderligt. Du købte en baby, du kunne lide, i en dyrebutik, bragte ham hjem, begyndte at udstyre et hjem til ham og opbevare mad. Det er godt, hvis du ved nøjagtigt, hvilken race din nye lille ven er, men hvad hvis ingen fortalte dig disse oplysninger, når du køber? Hvordan man fodrer ham, hvordan man plejer ham ordentligt, og hvilken slags opførsel man kan forvente af ham i fremtiden? Opmuntre, racen af en hamster kan let identificeres efter køb.

Hvordan man genkender racen af en hamster
Hvordan man genkender racen af en hamster

Er det nødvendigt

hamster, opmærksomhed og observation

Instruktioner

Trin 1

Vær opmærksom på bagsiden af din hamster. Hvis det er dekoreret med en mørk stribe i hele sin længde, og kroppen er lysegrå eller fawn, er du den heldige ejer af en Dzungarian hamster. Disse er dværghamstere, hvis størrelse i voksen tilstand ikke overstiger 10 cm. Et andet karakteristisk træk ved denne race af hamstere er halen. Det er meget kort, næsten usynligt. Se nærmere på den siddende hamster. Hvis du ikke ser halen, har du en dzungarik foran dig.

om vand hamstere
om vand hamstere

Trin 2

Den næst mest almindelige er den syriske hamster. Ofte kalder uerfarne opdrættere det sibirisk, men det er forkert. Den syriske hamster har en gylden cremefarve med karakteristiske lyse områder på maven, spidserne af poterne og i kraven. Sådanne hamstere vokser meget større end Dzungarian og kan nå størrelsen på et marsvin. I en sådan hamster kan pelsen vokse meget lang med alderen. Afhængig af arten er syriske hamstere opdelt i langhårede, korthårede og hårløse.

hvordan man kan overtale forældre til at købe en hamster
hvordan man kan overtale forældre til at købe en hamster

Trin 3

Mange mennesker forveksler Dzungarian hamstere med Campbells hamstere. Disse to arter er virkelig meget ens. Begge er dværgarter, og begge har en grå eller røgfyldt pels. Men Campbell-hamsteren har i modsætning til Dzungarian ikke en udtalt stribe på bagsiden. Vær opmærksom på mønsteret og farven på hamsterens bagside: hvis du ser en meget bleg, næsten umærkelig stribe, eller hvis du slet ikke ser den, har du Campbells hamster foran dig. Farven på sådanne babyer kan være ensartet, eller pelsen vil variere i mørke og lysere områder.

Anbefalede: