Sådan Udstyres Et Marsvinbur

Indholdsfortegnelse:

Sådan Udstyres Et Marsvinbur
Sådan Udstyres Et Marsvinbur

Video: Sådan Udstyres Et Marsvinbur

Video: Sådan Udstyres Et Marsvinbur
Video: Sådan Rengører Jeg Mine Marsvins Bur 2024, April
Anonim

Før eller senere står alle forældre over for et problem: barnet ønsker et kæledyr. En kat eller hund passer ikke altid. Årsagen kan være mangel på tid til at passe på et kæledyr eller mangel på midler til specialfoder. Få et marsvin derhjemme. Dette er et meget kærligt og venligt dyr, dit barn vil være i stand til at tage sig af ham alene, og den mad du har brug for er den enkleste.

Sådan udstyres et marsvinbur
Sådan udstyres et marsvinbur

Er det nødvendigt

  • - bur lavet af holdbart, let at rengøre materiale
  • - spåner eller savsmuld
  • - stabil føder
  • - et tilflugtssted for hvile
  • - drikkeskål
  • - tråd hø børnehave.

Instruktioner

Trin 1

Marsvinene føles meget bedre i selskab. Marsvin opfører sig mere interessant i selskab af deres egen art. For et eller to svin skal buret være mindst 90 x 40 x 38 cm. Hvis der er tre dyr, bør burets længde øges med 15 cm.

lav et svinebur
lav et svinebur

Trin 2

Glem ikke, at marsvinet er en gnaver. Materialet, hvorfra buret skal fremstilles, skal være tyggebestandigt. Det er bedst, hvis burets vægge er lavet af stærke forniklede metalstænger. Du kan bruge plexiglas eller andre syntetiske materialer til at skabe et hus. Han skal have lave ben.

marsvin tegn på graviditet
marsvin tegn på graviditet

Trin 3

Burets bund skal være lavet af et let vaskbart materiale. Stærk plast er bedst. Det er meget praktisk, hvis gnaverboligen har en dobbelt perforeret bund. Dette gør det nemmere at passe på dyrene, og sengetøjet bliver mindre snavset.

marsvin kom ikke sammen i et bur begyndte at bide
marsvin kom ikke sammen i et bur begyndte at bide

Trin 4

Drys burgulvet med spåner eller savsmuld i hårdttræ. Harpiks fra nåletræer er skadelig for svin. Læg ikke afrevne aviser i buret, de indeholder trykfarve, der kan forgifte dyret.

hvordan man arrangerer dit eget rottebur
hvordan man arrangerer dit eget rottebur

Trin 5

Sørg for at installere et hus, hvor dit svin vil hvile. Det skal ikke have bund for at gøre det lettere for dig at rengøre det. Du kan hænge en hængekøje, en hylde eller et rør i buret. Det vil være mere interessant for dig at observere dyret.

hængekøjer til rotter gør det selv detaljerede instruktioner
hængekøjer til rotter gør det selv detaljerede instruktioner

Trin 6

En anden sal kan arrangeres i et marsvinbur. Det vigtigste er, at overlapningen ikke er lavet af mesh-materiale. Grisen kan snuble og skade poterne. Opstigningen til toppen skal også være praktisk for dit kæledyr: temmelig blid og stabil. Marsvin er ikke en dekorativ rotte, den kan ikke lide at klatre over riste.

Trin 7

Undlad at bure et løbende hjul. Kusma kan let skade rygsøjlen. Det er bedre at lade dyret gå rundt i lokalet en gang om dagen. I løbet af denne tid kan buret ventileres og rengøres.

Trin 8

Grisen bliver let en almindelig drikker. På et vådt kuld kan dyret let blive forkølet. Installer derfor en opadgående flaskedrikker med en kugleventil i buret.

Trin 9

Feederen skal også være tung nok. Det bedste valg er keramik af høj kvalitet. Nogle hytter har udtrækkelige fødere, der let kan rengøres udefra.

Trin 10

Sæt hø til gnavere i et specielt børnehave, der er fastgjort til burets stænger. I dette tilfælde vil græsset ikke være spredt rundt om buret og vil ikke lide af dyresekretioner.

Trin 11

Sæt buret i et varmt, godt oplyst område, beskyttet mod træk. Anbring det ikke tæt på varmeapparater, skarpe lys eller et tv.

Anbefalede: