Pleje Af Ilder

Indholdsfortegnelse:

Pleje Af Ilder
Pleje Af Ilder

Video: Pleje Af Ilder

Video: Pleje Af Ilder
Video: Far East Movement ft. The Cataracs, DEV - Like A G6 (Official Video) 2024, April
Anonim

Fritter i dag er lige så meget kæledyr som en kat eller en hund. Mange mennesker vil se næsen på dette søde dyr i deres lejlighed, men ikke alle ved, hvordan de skal passe ordentligt på det, og hvordan de skal opføre sig med det.

Pleje af ilder
Pleje af ilder

Instruktioner

Trin 1

Hvis du har et lille barn i dit hjem, er det bedst at holde ham væk fra ilderen. Faktum er, at dette dyr har meget skarpe tænder, og det vides endnu ikke, hvordan det vil reagere på din babys skrig. En jagthund vil heller ikke være en god nabo til en ilder. Hunde ser fritter som bytte, og godt vil komme af det. Hold dine stueplanter væk fra fritter. De er født gravemaskiner, de skal grave huller i jorden hele tiden, så dine blomster får det helt sikkert.

Trin 2

Det er bedre at holde ilderen i et jernbur. Dens dimensioner: 30 * 50 * 80. Inden du lader ham gå en tur rundt i lokalet, skal du lukke alle revnerne op. Denne akrobat vil kravle overalt. Fritteren bliver hurtigt vant til gryden, men du skal konstant rense den, ellers vil den se efter et rent hjørne i lejligheden. Under vandringen skal ilderne holdes i snor.

Trin 3

Fritteren er et rovdyr. Baseret på dette faktum, og burde være hans diæt. Fritter er meget glad for kogte æg. De vil være glade, hvis du tilbyder dem frisk fisk. Dit kæledyr vil heller ikke nægte noget kød. Men fra mejeriprodukter er kun hytteost egnet til ham. Du kan også købe speciel mad til fritter i specialbutikker.

Anbefalede: