Sådan Giver Du Din Hund Et Skud

Indholdsfortegnelse:

Sådan Giver Du Din Hund Et Skud
Sådan Giver Du Din Hund Et Skud

Video: Sådan Giver Du Din Hund Et Skud

Video: Sådan Giver Du Din Hund Et Skud
Video: Sådan giver du din hund olie 2024, Kan
Anonim

Evnen til at injicere dig selv er nyttig, hvis kæledyret får vist et lægemiddelforløb eller har brug for nødhjælp. Daglige ture til klinikken er ikke altid tilgængelige, det er bedre at give hunden en injektion under de sædvanlige forhold.

Sådan giver du din hund et skud
Sådan giver du din hund et skud

Instruktioner

Trin 1

Forbered sprøjten med opløsningen. Tag insulinsprøjter - en tynd nål reducerer ubehag.

Forbered pulverpræparater sekventielt:

- Hæld væsken til opløsningen i sprøjten, slip luften, indtil en dråbe af medicinen vises ved kaninspidsen.

- Injicer opløsningen i medicinflasken, gennemstikk gummiproppen med en nål, slip væsken og ryst blandingen grundigt.

- Vend flasken, tag den klargjorte opløsning ind i sprøjten og træk langsomt stemplet ud.

- Kontroller, at der ikke er luft i hætteglasset ved at trykke på sprøjtens stempel, indtil der kommer en dråbe medicin ved kaninspidsen.

Sikre og forbered hunden. Placer dyret, så dets hoved er på din højre hånd, sørg for at bære en næseparti. Den foretrukne position ligger på din side. Indtast stoffet.

Trin 2

Intramuskulær injektion

Du kan injicere i låret på bagbenet. Klapp let, og klapp derefter den pote, du vil stikke. Spred pelsen og behandl injektionsstedet med alkohol. Hold poten i underbenet, indsæt nålen forsigtigt i en dybde på 1 cm, placer sprøjten vinkelret på hudoverfladen, og skub langsomt stemplet for at frigive medicinen. Hvis du giver hunden en injektion for dybt, vises der blod i sprøjten - i dette tilfælde skal du ændre injektionsstedet og gentage proceduren.

Trin 3

Subkutan injektion

Injektionen udføres i mankeområdet. Når du har spredt pelsen og desinficeret injektionsstedet, skal du folde huden med din hånd og hurtigt indsætte nålen i bunden. Efter injektion af stoffet skal du fjerne nålen og massere huden forsigtigt i et minut. For at reducere lægemidlets absorptionstid kan du foretage en injektion opvarmet til 38,5 med lægemidlet (hvis dette ikke er i modstrid med instruktionerne). Ros din hund og giv ham en favorit godbid.

Anbefalede: