Hvad Er Interessant Bushmaster

Indholdsfortegnelse:

Hvad Er Interessant Bushmaster
Hvad Er Interessant Bushmaster

Video: Hvad Er Interessant Bushmaster

Video: Hvad Er Interessant Bushmaster
Video: Джулиан Ассанж. Зачем миру WikiLeaks 2024, Kan
Anonim

Bushmeister, eller surukuku, er den største giftige slange i Sydamerika fra hugormfamilien, en underfamilie af hugormormer. Denne art er meget sjælden, da den foretrækker at bosætte sig i ubeboede områder. På grund af menneskelig ekspansion krymper bushmeisterens levested konstant. Bushmaster lever et ensomt liv.

Hvad er interessant bushmaster
Hvad er interessant bushmaster

Hvordan ser en bushmaster ud

Bushmaster er en slange op til 3 meter lang. Nogle individer kan vokse op til 4 meter i længden. Slangens vægt er fra 3 til 5 kg. Bushmasterens hud er dækket af ribbet skalaer. Slangens hale er interessant - solid og hul. Halestrejker mod planter minder om lyden, som klapperslanger afgiver. Bushmeisterens farve er gulbrun, hvilket gør det muligt at camouflere godt i krattet. Giftige tænder på en slange, der er op til 2,5 cm lang.

fodrer en slangeslange
fodrer en slangeslange

Mad

Bushmasteren jager om natten efter gnavere, fugle og firben. I forventning til offeret kan slangen ligge i flere uger i baghold nær stierne. Bushmasteren registrerer tilgangen til andre dyr ved hjælp af termiske detektorer placeret i groberne mellem næseborene og øjet. Termiske radarer registrerer temperaturændringer forbundet med ofrets tilgang. Alle slange med grove hoveder har disse sanser. Efter at have bestemt offerets placering ved hjælp af termiske radarer, angriber slangen det og lammer det ved hjælp af gift. Så sluger det byttet hele.

Hvordan krybdyr adskiller sig fra padder
Hvordan krybdyr adskiller sig fra padder

Opdræt bushmaster

Bushmaster refererer til ovoviviparøse slanger. Hunnen lægger 10 til 20 æg i en lav fossa. I løbet af hele inkubationsperioden på koblingen beskytter kvinden den. Unge slanger dukker op på 76-80 dage og straks går på jagt.

rottekæledyr hvad de skal fodre
rottekæledyr hvad de skal fodre

Interessant ved bushmaster

Der er mange myter om bushmaster. Der er legender om, at denne slange er en ond ånd i en slanges krop og kan trylle en person, sende en drøm til ham. Også denne slange krediteres evnen til at slukke flammer og suge mælk fra køer og sovende kvinder.

Forskere har udført eksperimenter for at undersøge slangens termolokaliseringsegenskaber. Bushmeister var fuldstændig forseglet med øje- og ørehuller. Slangen fortsatte med at angribe offeret og bestemte altid nøjagtigt dets placering.

Kun 25 tilfælde af menneskelig slangebid er pålideligt kendt. Af disse var 5 tilfælde dødelige. Nylige undersøgelser har vist, at slangegift ikke er så giftigt som tidligere antaget.

Det latinske navn for slangen er Lachesis muta. Dannet på vegne af Lachesis, skæbnegudinden fra den antikke græske mytologi. Ifølge myter giver Lachesis meget til en person allerede før hans fødsel.

På grund af sin usædvanlige tykke hud har bushmasteren et andet navn - ananasslange.

Bushmeisters gift bruges til at fremstille homøopatiske lægemidler. Disse midler anvendes i vid udstrækning til behandling af sygdomme i det kardiovaskulære og urogenitale system med gigt, tromboflebitis, hæmorroider og gynækologiske sygdomme.

I naturen kan bushmaster fanges en gang hvert sjette år. Ekspeditioner, der sendes for at fange slanger i Amazonasbassinet, kan ikke finde denne sjældne art.

Anbefalede: